Nejprodávanější tituly - květen 2020
užitková zahrada

Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
užitková zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
užitková zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
užitková zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme hrušně a kdouloně - 20%
Kniha tematicky zaměřená pouze na problematiku hrušní a kdouloní vychází u nás poprvé od roku 1967. Tato jedinečná publikace seznamuje čtenáře s druhy a odrůdami nejen klasických evropských hrušní a kdouloní, ale i asijských, tzv. nashi.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme hrušně a kdouloně

118 Kč
94 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
užitková zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
užitková zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3