Nejprodávanější tituly - květen 2020
sociologie

Antropologie a problémy moderního světa - 11%
(1x)
Text publikace tvoří tři přednášky, které francouzský lingvista, filozof, etnolog a antropolog Claude Lévi-Strauss proslovil při své čtvrté návštěvě Japonska na jaře roku 1986 v Tokiu.
sociologie

Antropologie a problémy moderního světa

135 Kč
120 Kč
Komparativní analýza konfliktů v Acehu a na Východním Timoru - 11%
Tato politologická publikace se věnuje dvěma závažným střetům z hlediska intenzity i délky trvání - konfliktu na Východním Timoru a v Acehu.
sociologie

Komparativní analýza konfliktů v Acehu a na Východním Timoru

215 Kč
191 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
sociologie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Sociologie - 11%
Říká se, že jednou z otázek nejvlastnějších lidskému druhu je přemýšlivá otázka proč.
sociologie

Sociologie

449 Kč
399 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
sociologie
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Biografie v péči o seniory - 20%
Kniha přináší základní orientaci pro práci s životním příběhem seniora při poskytování péče. Vstupním modelem pro péči je psychobiografický model E. Böhma...
sociologie
Ukázky

Biografie v péči o seniory

280 Kč
224 Kč
Hrozba radikalizace - 20%
Publikace se věnuje aktuálním otázkám, které jsou prioritou vnitřní bezpečnosti většiny států světa, protože bezprostředně ohrožují obyvatelstvo i základní pilíře demokratické společnosti.
sociologie
Ukázky

Hrozba radikalizace

288 Kč
230 Kč
Neohrožené ženy - 11%
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
sociologie

Neohrožené ženy

313 Kč
278 Kč
Nová třída - 11%
Kniha patří k dílům, která se vyrovnávají s iluzemi o fungování komunistických států. Vyšla v roce 1957 a vzbudila velkou pozornost, dodnes je považována za nesmírně cenný příspěvek k analýze komunistických režimů.
sociologie

Nová třída

266 Kč
236 Kč
Řízení sociálních procesů v České republice - 20%
Kolektivní monografie přináší pohled na principy a úspěšnost veřejného řízení sociálních procesů z různých úhlů pohledu. Ačkoli sociální procesy působí na první pohled odlišně, spojují je právě principy jejich řízení.
sociologie
Ukázky

Řízení sociálních procesů v České republice

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>