Nejprodávanější tituly - květen 2020
regionální literatura

Kokořínsko, Jak mluví skály - 11%
Tato kniha je připomenutím badatelské a osvětové činnosti Václava Zimermana na Kokořínsku v letech 1954-2006. Plnobarevná, vázaná kniha obsahuje 212 fotografií.
regionální literatura

Kokořínsko, Jak mluví skály

448 Kč
398 Kč
Krajem šumavských Lad - 11%
Kniha o historii, přírodě a lidech ze šumavských Lad Milí čtenáři, zveme vás na cestu, která nebude příliš dlouhá, a přesto vás povede časem minulým i přítomným. Kraj, náš domov, malá část naší vlasti, o které budeme vyprávět.
regionální literatura

Krajem šumavských Lad

269 Kč
239 Kč
Krkonoše známé i neznámé - 11%
Našim nejvyšším horám a jejich blízkému podhůří se věnuje kniha, představující netradičním pohledem známá a objevující „neznámá“ místa.
regionální literatura

Krkonoše známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Po Čechách stezkami ušlechtilých koní - 11%
Knížka je koncipována jako průvodce, v každé ze sedmi etap je námi vytvořená mapka sídla včetně okolí, popis nejzajímavějších lokalit a GPS souřadnice vybraných míst.
regionální literatura

Po Čechách stezkami ušlechtilých koní

260 Kč
231 Kč
Průvodce historií kladenských hostinců IV. - 11%
Závěrečný díl tetralogie Průvodce historií kladenských hostinců, zavede čtenáře do oblasti Kročehlav, kde se nacházely jak tradiční podniky, tak oblíbené sídlištní hospody vzniklé během 60.–80. let 20. století.
regionální literatura

Průvodce historií kladenských hostinců IV.

261 Kč
232 Kč
Putování za krásami a záhadami jihozápadních Čech - 11%
Autor poutavě seznamuje se zákulisím života urozených i těch, kteří jim na jejich sídlech sloužili, a zmiňuje se o podzemních pokladech, nalezených nebo jen dokladovaných, ale dosud neobjevených.
regionální literatura

Putování za krásami a záhadami jihozápadních Čech

268 Kč
238 Kč
Šumava - Česko všemi smysly - 11%
Průvodce Šumava z edice „Česko všemi smysly“ vyšel poprvé v r. 2011 a byl již beznadějně rozebraný – proto v r. 2019 přichází nakladatelství S & D (Soukup & David) s jeho druhým, aktualizovaným vydáním.
regionální literatura

Šumava - Česko všemi smysly

269 Kč
239 Kč
Tajemství rudolfínské Prahy - 20%
(1x)
Město plné záhadných zákoutí, alychymistických dílen, nadaných umělců a vědců. To je Praha za vlády císaře Rudolfa II. Odhalte její tajemství!
regionální literatura
Ukázky

Tajemství rudolfínské Prahy

179 Kč
143 Kč
Tajemství řeky Klabavy
Knihu o historických zajímavostech, přírodních a stavebních památkách podél toku řeky Klabavy chystá brdský historik Tomáš Makaj. Autor sleduje řeku od jejího pramene v Brdech až po soutok s Berounkou. Publikace volně navazuje na úspěšnou knihu Tajem
regionální literatura
Ukázky

Tajemství řeky Klabavy

179 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
regionální literatura

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>