Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
humor

Tajný deník Hendrika Groena - 20%
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci. O svém životě v domově důchodců si píše deník, v němž odhaluje všechny své vzestupy a pády, například pokus o založení anarchistického klubu Staří-ale-ne-mrtví.
humor
Ukázky

Tajný deník Hendrika Groena

249 Kč
199 Kč
Bílí baroni II. - 20%
Michal Kunc vystudoval vojenskou medicínu a domníval se, že bude především léčit vojáky. To bychom ale nemohli být v Československu 70. a 80. let, kdy bylo útvarovým vojenským lékařům medicínské vzdělání spíš na obtíž a kdy jejich zdravý rozum narážel na nepřekonatelnou stupiditu „socialistických důstojníků“.
humor
Ukázky

Bílí baroni II.

249 Kč
199 Kč
Hoď se do pogody - 20%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor
Ukázky

Hoď se do pogody

254 Kč
203 Kč
Dalajlamova kočka a síla meditace - 20%
(8x)
Volné pokračování příběhu kočky Jeho Svatosti dalajlamy.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a síla meditace

149 Kč
119 Kč
Muž jménem Ove - 20%
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
223 Kč
Čaroprávnost - 20%
(1x)
3. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor
Ukázky

Čaroprávnost

149 Kč
119 Kč
Líný rodič - 20%
(3x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor
Ukázky

Líný rodič

149 Kč
119 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 5 - 20%
(4x)
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 5

148 Kč
118 Kč
Hlas a jiné povídky - 20%
Kniha Hlas a jiné povídky obsahuje 23 povídek komika, moderátora, herce, dramaturga a spisovatele Petra Vydry. Humorně laděné příběhy zachycují leckdy lehce absurdní a místy mysteriózní, zároveň však veskrze lidské životní situace, jaké zažívá ve své práci či v osobních vztazích každý z nás…
humor
Ukázky

Hlas a jiné povídky

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>