Nejprodávanější audioknihy - květen 2020

Kouzlo maličkostí
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.

Kouzlo maličkostí

179 Kč
Parazit
(1x)
Poté, co srovnali se zemí vesnici, jejíž obyvatele zabila parazitická plíseň, odvezli si agenti DTRA jediný vzorek. A ten se po 30 letech začíná šířit...

Parazit

359 Kč
Poslední láska císaře Karla
Román Poslední láska císaře Karla pojednává o pozapomenutém osudu Guillauma, jediného historicky doloženého levobočka císaře Karla IV.

Poslední láska císaře Karla

269 Kč
Říkali mi Leni
(1x)
Křehké a působivé vyprávění malé Leni Freiwald z městečka Herrnstadt v Německu získalo po svém prvním vydání popularitu mezi našimi čtenáři a uznání i v zahraničí.

Říkali mi Leni

206 Kč
Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu.

Stínadla se bouří

332 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy
(1x)
Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010).

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Ekonomie dobra a zla
(3x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

285 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 537 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 54 > >>