Nejprodávanější tituly - květen 2020
romány

Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány

Dlouhá cesta

305 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány

Třetí přístav

296 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
A nezapomeň na labutě!
(2x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány

A nezapomeň na labutě!

357 Kč
Kdo věří na zázraky
Gábina je docela obyčejná holka z malého města, studuje vysokou školu, má skvělého kluka a velké plány do budoucna. Co víc si přát? Jenomže život není vždycky růžový. Jednoho dne zjistí, že láska jejího života není vlastně tak dokonalá, jak si původně myslela.
romány
Ukázky

Kdo věří na zázraky

209 Kč
Tak daleko, tak blízko
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
romány
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
Všechny malé zázraky

Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce

Theodora Finche fascinuje smrt.

romány

Všechny malé zázraky

269 Kč
Zpověď nudné manželky
Když se vám po čtvrt století harmonického soužití rozpadne manželství, člověka to zaskočí.
romány

Zpověď nudné manželky

233 Kč
Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
romány

Bohemia

269 Kč
Cesty srdce
Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.
romány

Cesty srdce

332 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>