Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
filosofie a náboženství

Filozofie 1. - Teoretická část systematické filozofie a etika - 20%
Kapitoly z ontologie (metafyziky, filozofie bytí), gnozeologie (noetiky, epistemologie, filozofie poznání), axiologie (filozofie hodnot a hodnocení), antropologie (filozofie člověka) a etiky.
filosofie a náboženství
Ukázky

Filozofie 1. - Teoretická část systematické filozofie a etika

99 Kč
79 Kč
Nemoc k smrti - 20%
(2x)
Nemoc k smrti, napsaná roku 1849, je mistrnou psychologickou úvahou o ztrátě člověkova já. Kierkegaard užívá pro svůj spis obměnu Kristova výroku z evangelia Jana kap. 11, v. 4., kdy v úvodu spisu píše: „Trýzní v zoufalství je, že se umřít nemůže…
filosofie a náboženství
Ukázky

Nemoc k smrti

255 Kč
204 Kč
Smrt: Esej o konečnosti - 20%
Člověk ví, že musí zemřít, a toto vědomí patří mezi základní charakteristiky lidskosti, náboženství, metafyzika a kultura si však kladou za cíl smrt přemoci.
filosofie a náboženství
Ukázky

Smrt: Esej o konečnosti

200 Kč
160 Kč
Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Příběhy ke skautskému slibu a zákonu - 20%
Praktický návod, jak vést skauty a skautky k výchovným hodnotám. Příběhy jsou se skautingem od počátku pevně spjaté – mají lví podíl na jeho přitažlivosti a vyprávění je magickou silou, která umí proměňovat charakter.
filosofie a náboženství
Ukázky

Příběhy ke skautskému slibu a zákonu

60 Kč
48 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 20%
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
200 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
Apoštolové a jejich doba - 20%
V době, kdy se křesťanství hlásilo o své místo na slunci, bylo podobných sekt v těchto místech na desítky. O prorocích nemluvě. Proč se zrovna křesťanství stalo světovým náboženstvím?
filosofie a náboženství
Ukázky

Apoštolové a jejich doba

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>