Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2020
detektivky

Počátek - 11%
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky

Počátek

359 Kč
319 Kč
První dámská detektivní kancelář - 11%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
239 Kč
Vražda v lázních - 11%
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
detektivky
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
239 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

detektivky

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Zkurvenej příběh - 11%
(4x)
Les a mlha kam se podíváš. Místo, kde každý zná každého a kde soukromí je jenom iluze.
detektivky

Zkurvenej příběh

314 Kč
279 Kč
Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky

Kritik

269 Kč
239 Kč
Kruh - 11%
(4x)
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo...
detektivky

Kruh

314 Kč
279 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.
detektivky

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>