Nejprodávanější tituly - květen 2020
povídky

Žaloba - 11%
Kim Ir-sen a po něm Kim Čong-il vládli lidu Severní Koreje pevnou rukou a ani na chvíli nenechávali nikoho na pochybách, že komunistická diktatura chce pro všechny jen to nejlepší. Povídky severokorejského Solženicyna inspirované skutečnými příběhy.
povídky

Žaloba

269 Kč
239 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 11%
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
215 Kč
Pád výletního mola - 58%
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.
povídky

Pád výletního mola

238 Kč
99 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Šumavský upír - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Šumavský upír

359 Kč
319 Kč
Kočky a jiné příběhy o strachu - 11%
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
povídky
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

223 Kč
198 Kč
Povídky - 11%
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
263 Kč
Zlatá jablka - 6%
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
povídky
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
238 Kč
A nakonec Vánoce - 11%
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
povídky
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
103 Kč
Jablko - 46%
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

158 Kč
86 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>