Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
pro nejmenší

Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
pro nejmenší

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Objevujeme svět! Hudba - 11%
Poznávej hudební nástroje a užij si spoustu zábavy při objevování nových věcí. Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hudba

224 Kč
199 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
pro nejmenší

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Sovičko, sovičko, nemůžeš spát?
Jaké zvuky se za noci nesou lesem? Prozkoumej je se sovičkou! Ideální první čtení pro batolata, obsahuje posuvné prvky, spoustu vtipných zvířat a hravých veršů.
pro nejmenší

Sovičko, sovičko, nemůžeš spát?

98 Kč
Dobrý den, štěnátko! - 11%
Haf, haf, kdopak to vykukuje z boudy? Štěňátko, které si chce s tebou hrát. Objevovat svět s tímto leporelem je tak zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, štěnátko!

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Doma - 11%
Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Doma

224 Kč
199 Kč
Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
pro nejmenší

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Úžasní broučci - 20%
Prozkoumej tajemnou říši hmyzu! Žije zde mnoho prapodivných brouků, barevných motýlů a dlouhých housenek. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi! V trávě se z housenky klube motýl, nad jezírkem přeletěla vážka a v lese pavouk tká své sítě.
pro nejmenší
Ukázky

Úžasní broučci

249 Kč
199 Kč
Červená karkulka - Nakoukni do pohádky - 11%
V této půvabné ilustrované knížce s otevíracími okénky a s průhledy v jednotlivých stránkách najdete klasickou a dětmi oblíbenou pohádku o Červené karkulce.
pro nejmenší

Červená karkulka - Nakoukni do pohádky

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>