Nejprodávanější knihy - květen 2020
předškoláci

Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
předškoláci

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Šaty pro baletku Emmu - 11%
Knížky z kolekce minimiky patří dlouhodobě k našim nejprodávanějším. Představují tím úplně nejjednodušším a zároveň hravým způsobem módu a něco z kultury cizích zemí. Tato novinka se ze zavedené série trochu vymyká.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro baletku Emmu

224 Kč
199 Kč
Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 5 - 6 let - 50%
Objevujte čísla, upevňujte naučené a používejte vlastnoručně vystřižené pomůcky to vše spolu s vašimi předškolními dětmi, v souladu s pedagogikou Montessori.
předškoláci

Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 5 - 6 let

269 Kč
134 Kč
Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko - 11%
Jsou tak malinké, že je ani neuvidíš. Bakterie a bacily jsou všude kolem nás. Některé nám pomáhají, jiné ale způsobují nemoci. V bohatě ilustrované knížce s odklápěcími okénky zjistíš, kde všude bacily žijí, jak se šíří a jak se naše tělo může proti
předškoláci
Ukázky

Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
předškoláci

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Nové pohádky kouzelné lucerny - 6%
(1x)
Nové pohádky kouzelné lucerny jsou další sbírkou oblíbených příběhů na dobrou noc, které potěší a zklidní vaše děti a dodají jejich mysli klid, sebedůvěru, tvůrčí inspiraci a pomůžou jim poznávat a rozvíjet sebe samé,
předškoláci

Nové pohádky kouzelné lucerny

220 Kč
207 Kč
Park - Moje první dotyková knížka - 11%
Zjisti, co všechno můžeš najít v parku, a poznávej to dotykem. Co je lesklé a co jemné? A kdo to kuňká u jezírka? Kdo vrtí chlupatým ocasem? Výřezy s hmatovými prvky stimulují a rozvíjejí smysly vašeho dítěte.
předškoláci

Park - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
předškoláci

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
předškoláci

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
předškoláci

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 171 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>