Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
dobrodružství

Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
dobrodružství
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti - 20%
(2x)

Známé příběhy od Marka Twaina jsou převyprávěny i pro malé děti Jmenuji se Tom Sawyer a bydlím u své tety v malém městečku na řece Mississippi.

dobrodružství
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera – pro děti

179 Kč
143 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

dobrodružství
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

dobrodružství
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

dobrodružství
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

dobrodružství
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Strašidelná knihovna – Ztracený duch - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Procházet zdí mu moc nejde, ale protáhnout se klíčovou dírkou zvládá skvěle. Jednoho dne přijde silný vítr a odvane Kaze pryč od jeho rodiny. Zanese ho do vzdálené knihovny, kde potká Klárku – holčičku, která ho jako jediná vidí!
dobrodružství
Ukázky

Strašidelná knihovna – Ztracený duch

149 Kč
119 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
dobrodružství
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni - 20%
(2x)
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.
dobrodružství
Ukázky

Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>