Nejprodávanější Kniha - květen 2020
dobrodružství

Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
dobrodružství
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
dobrodružství

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
dobrodružství
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 11%
(1x)
Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin
dobrodružství
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

224 Kč
199 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 11%
(2x)
Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.
dobrodružství
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

269 Kč
239 Kč
Holub Kolumb - 11%
(1x)

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Ptačí říši se dětem velmi úspěšně snažil přiblížit již Josef Lada. Nový pohled na chytré ptactvo, které si vždy ví rady, nabízí dobrodružný, napínavý příběh holuba Kolumba.

dobrodružství

Holub Kolumb

241 Kč
214 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 11%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří… … vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří. A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružství

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

323 Kč
287 Kč
Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice - 11%
(1x)
Pokračování oblíbených příhod malé Morganky. Obě čarodějky míří na Island s jediným cílem - vrátit zachráněného draka do jeho rodiště. Během cesty na ně čekají různá dobrodružství. Morganka bude muset čelit mnoha nesnázím a hlavně bude muset převzít zodpovědnost sama za sebe.
dobrodružství

Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice

269 Kč
239 Kč
H2O a poklad šíleného oka - 11%
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.
dobrodružství

H2O a poklad šíleného oka

269 Kč
239 Kč
Chata v Jezerní kotlině - 11%
Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil.
dobrodružství

Chata v Jezerní kotlině

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>