Nejprodávanější knihy - květen 2020
pro začínající čtenáře

Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

pro začínající čtenáře

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Slova, kde jste? - 11%
Žofka chce říct Uce jednu důležitou věc, ale slova nejdou z pusy ven. Zadrhla se někde uvnitř. Slova, kde jste? Žofka vás potřebuje. Ráda by Uce řekla jednu věc. Tu nejdůležitější věc na světě. Slova, tak pojďte honem!
pro začínající čtenáře

Slova, kde jste?

241 Kč
214 Kč
Vlasy se vrací - 11%
(1x)
Ludvík je celkem normální desetiletý kluk, který má na světě ze všeho nejraději svoje dlouhé vlasy. Právě kvůli nim se dostane do konfliktu s učitelkou angličtiny, Přeučenou Ruštinářkou.
pro začínající čtenáře

Vlasy se vrací

268 Kč
238 Kč
Čtení podle obrázků - 11%
Bohatě ilustrovaný pracovní sešit pro rozvoj komunikační a slohové výchovy při výuce českého jazyka a literatury.
pro začínající čtenáře

Čtení podle obrázků

89 Kč
79 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Kdo straší školní strašidlo? - 11%
Radílka jistě dobře znáte. Je to školní strašidlo, ze kterého se stal školní detektiv. Stará se o to, aby bylo ve škole všechno v pořádku a nedělo se tam nic nekalého...
pro začínající čtenáře

Kdo straší školní strašidlo?

194 Kč
172 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5