Nejprodávanější Kniha - květen 2020
romány

Cesty srdce - 11%
Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.
romány

Cesty srdce

332 Kč
295 Kč
Černobílý svět
(4x)
Společenský román a jedna z nejúspěšnějších amerických knih posledních let.
romány

Černobílý svět

239 Kč
Dlouhé časy - 11%
Je lepší věřit všemu než ničemu, říká v závěru knihy rabbi Nachman. Skrze tuto větu lze přistoupit k celému románu, jenž je spíše než magickým realismem prostě důslednějším realismem. Takovým, který autentičtěji odráží autorovo vnímání.
romány

Dlouhé časy

314 Kč
279 Kč
Chci tě mít ve skříni - 11%
Co všechno se dá v manželství odpustit, tolerovat, kam až zajít? Viola miluje Viliama a Viliam miluje Violu. Jenže Viliam už přítelkyni má a Viola zase malého syna. Ale pak se ti dva stejně vezmou.
romány

Chci tě mít ve skříni

242 Kč
215 Kč
Chvála macechy - 11%
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
romány

Chvála macechy

223 Kč
198 Kč
Matčino vyznání - 11%
Olivie a David byli perfektní pár. Pak se jim narodila dcera Zoe a vše vypadalo naprosto dokonale. Teď je ale David mrtvý a Oliviin svět se rozpadl na miliony malých kousků.
romány

Matčino vyznání

359 Kč
319 Kč
Náhlá smrt - 11%
(1x)
Román o tenisovém zápasu, během něhož se převyprávějí události, které stály na úsvitu moderní doby i její současné krize.
romány
Ukázky

Náhlá smrt

260 Kč
231 Kč
Nejčistší z lásek - 11%
Prvotina známého novináře Simona Worralla Nejčistší z lásek je založena na skutečném příběhu vášnivé lásky, kterou prožívala jeho matka Nancy s mladým studentem oxfordské univerzity v začátku druhé světové války.
romány

Nejčistší z lásek

257 Kč
229 Kč
O jinakosti (aneb Hovory v taxíku) - 11%
Kniha Evy Kantůrkové nelze rozhodně zařadit mezi prvoplánové prózy, které dnes tak často nacházíme na knihkupeckých pultech.
romány

O jinakosti (aneb Hovory v taxíku)

269 Kč
239 Kč
Pákistánská pomsta - 11%
Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí?
romány

Pákistánská pomsta

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>