Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
ostatní

Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
ostatní
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč
Aby vás rostliny milovaly - 20%
Jakmile začnete pečovat o rostliny, naučíte se lépe starat i sami o sebe, své blízké i naši planetu. Vydejte se do světa rostlin a objevte, jak si můžete začít vytvářet svůj vlastní zelený koutek - a to jak doma, tak v mysli a v srdci.
ostatní
Ukázky

Aby vás rostliny milovaly

279 Kč
223 Kč
Dějiny české detektivky - 20%
První shrnutí dějin kriminálního žánru v českých zemích ukazuje, kdy se poprvé objevil český detektivní román, kde má česká detektivka kořeny nebo jak se za poslední století vyvíjela.
ostatní
Ukázky

Dějiny české detektivky

175 Kč
140 Kč
Deník ze dna - 20%
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
ostatní
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
223 Kč
Spirituál kvintet - 20%

Příběh nejznámější české folkové skupiny Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény. Jeho písně zněly nejen z pódií koncertních sálů, ale i od táborových ohňů či z balkónu Melantrichu během sametové revoluce.

ostatní
Ukázky

Spirituál kvintet

439 Kč
351 Kč
Ženy českých panovníků - 20%
Ženy českých panovníků tvoří rozsáhlé téma, které dosud není historicky plně zhodnoceno. České kněžny a královny tak zůstávají stát ve stínu svých manželů a jen tu a tam se některé z nich vynořují z toku času jako výrazné osobnosti, jimž se skutečně dařilo významně ovlivňovat osudy Českého království.
ostatní
Ukázky

Ženy českých panovníků

189 Kč
151 Kč
Ženy, co se nedaly - 20%

Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu K čemu jsou holky a ženy na světě? Přece k tomu, aby si šly za svým! Pětadvacet portrétů významných českých žen přináší svědectví o tom, že odvaha se vyplácí.

ostatní
Ukázky

Ženy, co se nedaly

209 Kč
167 Kč
Životní příběh Jana Mikoláška - 20%
(4x)

Říkali mu „zázračný lékař“ nebo také „lidový léčitel“. Pro novináře to byl „šarlatán“ a pro komunisty „zloděj a podvodník“.

ostatní
Ukázky

Životní příběh Jana Mikoláška

245 Kč
196 Kč
Bavič - 20%

Život a vzpomínky známého baviče a moderátora v rozšířeném vydání Populární moderátor, skladatel a bavič sepsal příběh svého dosavadního života, v němž nechybí vážné ani úsměvné momenty. Do vyprávění zahrnul také historky, vzpomínky a úvahy na různá témata, kterými se zaobírá ve svém volném čase.

ostatní
Ukázky

Bavič

249 Kč
199 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

ostatní
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 278 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>