Nejprodávanější knihy - květen 2020
světová

Nikdo není doma - 1%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
světová

Nikdo není doma

404 Kč
399 Kč
Pod svícnem tma - 11%
(1x)
Memoárová kniha novinářky žijící v Británii obratně odhaluje tajemství minulosti jejího otce, příběh zničení jeho rodiny během holokaustu, odvážné budování nového života a jeho neobvyklé rozhodnutí skrývat pravdu před svou vlastní novou rodinou.
světová

Pod svícnem tma

358 Kč
318 Kč
Tajemství a mravy - 11%
Soubor přednášek a esejů věhlasné jižanské prozaičky Flannery O’Connorové, který po její smrti sestavili její přátelé Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.
světová

Tajemství a mravy

232 Kč
206 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
světová
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Nejhorší děti na světě - 11%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
světová
Ukázky

Nejhorší děti na světě

268 Kč
238 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
světová
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Inferno /anglicky/ - 75%
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
světová

Inferno /anglicky/

399 Kč
99 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
světová
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

239 Kč
224 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
světová

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>