Nejprodávanější tituly - květen 2020

Probouzení tygra
(1x)
Populárně-naučná kniha srozumitelně popisuje symptomy traumatu a kroky, které je třeba podniknout k jejich léčení.
Ukázky

Probouzení tygra

180 Kč
Dějiny legendárních zemí a míst
(4x)
Na cestě, jež je zasvěcená i zábavná, jak ji dokáže uspořádat jen Umberto Eco. Najdeme na ní starověké a středověké texty v bezprostředním sousedství dnešních příběhů, filmy vedle básní, komiksy vedle románů, které ovlivnily vnímavost i založení náš všech.

Dějiny legendárních zemí a míst

848 Kč
Kluk v sukních
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.

Kluk v sukních

202 Kč
Mosad: operace Eichmann
Mosad: operace Eichmann je neobvykle napínavé vylíčení jedné z nejodvážnějších operací izraelské tajné služby – únosu Adolfa Eichmanna, bývalého vysokého funkcionáře nacistické říše, osobně zodpovědného za vyvraždění šesti milionů Židů.

Mosad: operace Eichmann

107 Kč
Osvětimská knihovnice
(4x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.

Osvětimská knihovnice

305 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...

Andělé a démoni

381 Kč
Zobrazuji 621 - 630 z 1000 položek
<< < 1 .. 61 62 63 64 65 .. 100 > >>