Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
podle předmětů

České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
podle předmětů
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
podle předmětů
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
podle předmětů
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
podle předmětů
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Neuropsychologie v neurologii - 20%
Publikace Neuropsychologie v neurologii se na vysoce odborné úrovni věnuje základnímu předmětu zájmu všech klinických psychologů, neurologů, psychiatrů i studentů příslušných oborů, tedy kognitivnímu deficitu u vybraných neurologických poruch.
podle předmětů
Ukázky

Neuropsychologie v neurologii

390 Kč
312 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
podle předmětů
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Praktická nefrologie - 20%
Jen málo medicínských oborů zaznamenalo v posledním údobí tak dynamický rozvoj klinické nefrologie. Zcela přepracované a doplněné vydání publikace, jejíž první vydání v našem nakladatelství z roku 1998 získalo několik ocenění.
podle předmětů
Ukázky

Praktická nefrologie

849 Kč
679 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
podle předmětů
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 62 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>