Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
podle předmětů

Školák s ADHD - Matematika a hravá cvičení - 11%
Pracovní listy, které hravou formou cvičení motivují děti a pomáhají rodičům a učitelům se školáky s ADHD v mladším školním věku.
podle předmětů

Školák s ADHD - Matematika a hravá cvičení

89 Kč
79 Kč
Velká písmena expres - 11%
Kniha Velká písmena expres společně s úspěšnými učebnicemi Český pravopis expres a Větné rozbory expres si klade za cíl pomoci žákům 2.
podle předmětů

Velká písmena expres

179 Kč
159 Kč
English Vocabulary in Use Advanced - 11%
The words you need to communicate with confidence. Vocabulary explanations and practice for advanced level (C1 to C2) learners of English. Perfect for both self-study and classroom activities.
podle předmětů

English Vocabulary in Use Advanced

734 Kč
652 Kč
Fi a Flo - 11%
(1x)
Kniha zkušené autorské dvojice doplňuje jejich dvě velmi úspěšné předchozí knihy, Výři nesýčkují a Strasti zkoušeného Standy, a zaměřuje se tentokrát na obtížnou a cvičebními materiály opomíjenou oblast, jíž je skloňování podstatných jmen.
podle předmětů

Fi a Flo

89 Kč
79 Kč
Maturita 2019 - 2020 z matematiky - 11%
Komplexní příprava na didaktický test z matematiky ve formě cvičných didaktických testů s komentovaným řešením a přípravné sbírky úloh dle tematických celků s nápovědou a klíčem.
podle předmětů

Maturita 2019 - 2020 z matematiky

197 Kč
175 Kč
Přijímací zkoušky – Český jazyk a literatura
Publikace obsahuje šest kopírovatelných didaktických testů připravených v souladu s požadavky na jednotnou přijímací zkoušku z českého jazyka a literatury na obory středního vzdělávání zakončené maturitní zkouškou.
podle předmětů

Přijímací zkoušky – Český jazyk a literatura

180 Kč
Ruština? Jednoduše poslechem! - 11%
Zvuková učebnice, s jejíž pomocí je možné se bez velké námahy naučit slovům, slovním spojením a větám, které se v každodenním styku s rusky mluvícími cizinci nejčastěji používají.
podle předmětů

Ruština? Jednoduše poslechem!

269 Kč
239 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
podle předmětů

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
podle předmětů

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Čeština - shoda podmětu s přísudkem - 11%
Shoda podmětu s přísudkem je důležité pro správné ovládnutí českého pravopisu. V této knížce si mohou všichni zvídaví školáci procvičit své znalosti a zábavnou formou se přichystat do školy a zopakovat si probírané učivo.
podle předmětů

Čeština - shoda podmětu s přísudkem

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 124 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>