Nejprodávanější tituly - květen 2020
alternativní medicína

Čínská medicína prevence a léčení stravou - 11%

Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.

alternativní medicína

Čínská medicína prevence a léčení stravou

421 Kč
374 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
alternativní medicína
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
alternativní medicína

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Shiatsu a základy tradiční čínské medicíny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s teoretickými a praktickými základy, potřebnými nejen při praktikování shiatsu, ale i dalších disciplín, které vycházejí z čínské medicíny.
alternativní medicína

Shiatsu a základy tradiční čínské medicíny

207 Kč
184 Kč
Zázračná detoxikace - 11%
(1x)
Zázračná detoxikace je kniha, která vás naučí jak zbavit tělo toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení.
alternativní medicína

Zázračná detoxikace

269 Kč
239 Kč
Rady bylináře Pavla 2. - 11%
Rady bylináře Pavla patří do zlatého fondu české fytoterapie. Jejich druhé pokračování, které vychází téměř patnáct let po vydání první knihy, obsahuje nejlepší recepty, které autor za tuto dobu shromáždil.
alternativní medicína

Rady bylináře Pavla 2.

206 Kč
183 Kč
Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Rady bylináře Zentricha - 11%
Známý bylinář předává své zkušenosti, ale současně upozorňuje na meze možností fytoterapie. Abecední řazení problémů a nemocí umožní rychlejší vyhledávání. Nechybí ani typicky česká léčba slivovicí.
alternativní medicína

Rady bylináře Zentricha

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7