Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2020

Hry na rozvoj dílčích funkcí u dětí
Víte, že i za „neposedností“ a „zlobivostí“ dětí mohou stát dílčí funkce?

Hry na rozvoj dílčích funkcí u dětí

296 Kč
Charónova čísla
Ve svém druhém detektivním románu o komisaři Edwardu Popielském nás autor opět zavádí do předválečného, polského Lvova. Píše se květen roku 1929 a Popielski byl propuštěn od policie pro porušení subordinace.
Ukázky

Charónova čísla

268 Kč
Iluzorní spojenectví
Tato kniha přináší českému čtenáři unikátní italský pohled na roli Itálie v první světové válce, při formování čs. legie v Itálii a na vzniku samostatného Československa.

Iluzorní spojenectví

410 Kč
Islám a křesťanství
Vydávat sborníky k životnímu jubileu svého akademického kolegy je zavedeným zvykem. Málokdy je však dílo věnováno tak třaskavému i palčivému tématu, jakým je vztah křesťanství a islámu, a zároveň na počest tak vyvážené…

Islám a křesťanství

198 Kč
Jack Wolfgang
Komiksů s antropomorfními zvířaty je hodně, ale těch, ve kterých taková zvířata nejen žijí promíšeně s lidmi, ale kde se také řeší problémy z podobného soužití plynoucí, je už mnohem méně.
Ukázky

Jack Wolfgang

583 Kč
Jak se stavěly divy světa
Každý byl jedinečný, jejich krásu a velkolepost opěvovali největší básníci a spisovatelé své doby, všichni toužili spatřit na vlastní oči… divy světa.

Jak se stavěly divy světa

242 Kč
Jakoby… - Als ob
Vůbec poprvé vycházejí prózy proslulého básníka J.H. Krchosvkého, které se zachovaly ve sbírkách Martina Machovce. Milovníkům Krchovského budou jeho povídky z let 1981 a 1984 připomínat a doplňovat motivy jeho básní.

Jakoby… - Als ob

225 Kč
Jevení a spása
Může se fenomenologická filosofie zabývat otázkou spásy v křesťanském smyslu? A pokud ano, pak jakým způsobem? Jaký je smysl bytí Já a jak vymezit subjektivitu?

Jevení a spása

207 Kč
Kalangu
Přijměte pozvání k pramenu moudrosti afrických kultur a pozorně naslouchejte jejich poselství. Obonete S. Ubam, autor knihy Sedm let v Africe, nepromarnil příležitost poučit se u kmenových stařešinů v Nigérii a sestavil sbírku starých přísloví.
Ukázky

Kalangu

114 Kč
Kdo hodí kamenem
(1x)
Autor na základě několika historických skutečností představuje své literární osoby v časovém sledu 1937 až 1970. Jejich osudy jsou propojeny s životem a existencí Československa a jeho obyvatel.

Kdo hodí kamenem

41 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>