Nejprodávanější tituly - květen 2020
světová

Snoubenec mé sestry
Prudence Giffordová odjakživa věděla, že je domluvený sňatek její starší sestry Sophie se synem souseda, lordem Knavem. Ale jako budoucí spisovatelka romantických příběhů vždycky tvrdila, že by se lidé měli brát pouze z velké lásky.
světová

Snoubenec mé sestry

251 Kč
Společenství
(3x)
Snad každý, kdo má rodinu, pozná směs lásky, humoru i tragédie, která život provází. Ve Společenství, nejosobnějším z románů Ann Patchettové, se jí čtenářům dostane vrchovatě.
světová
Ukázky

Společenství

268 Kč
Spřízněná duše
(1x)
Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu.
světová

Spřízněná duše

269 Kč
Starý pan Flood
(1x)
Předkládaný svazek navazuje na předchozí vydání Mitchellových povídek Nahoře ve starém Hotelu (2015) a Tajemství Joe Goulda (2017) v nakladatelství Opus a zahrnuje obsáhlejší soubor Old Mr. Flood sestávající ze tří povídek.
světová

Starý pan Flood

223 Kč
Stínka
(1x)
Mnozí lidé, kterým jsem řekla o svém autismu, byli zpočátku velmi překvapení. Spojovali s tímto pojmem v první řade určité filmové postavy, vysoce nadané, ale sociálně méně obdařené lidi, anebo klišé o kývajícím se dítěti...
světová

Stínka

89 Kč
Stručná teorie cestování a pouště
Duše každého z nás touží po změně a nehybnost je pomalá smrt, která číhá kdekoliv: za další odbočkou, na opuštěných parkovištích, nebo v hotelích přeplněných turisty.
světová

Stručná teorie cestování a pouště

179 Kč
Světlo ženy
(2x)

Vášnivá oslava lásky, oné zvláštní "třetí dimenze", kterou je pro muž a ženu život v páru Náhoda svede na pařížské ulici dohromady dvě hluboce zarmoucené bytosti – muže a ženu.

světová
Ukázky

Světlo ženy

189 Kč
Syn Hamásu
(4x)
Napínavý příběh o teroru, zradě, politických intrikách a neuvěřitelných životních rozhodnutích.
světová
Ukázky

Syn Hamásu

199 Kč
Šarlatáni
Noah Rothauser, čerstvý šéf rezidentů v Boston Memorial Hospital, má v nové funkci plné ruce práce – od přípravy programů operací až po řešení následků úmrtí pacientů.
světová

Šarlatáni

359 Kč
Špetka věčnosti
(2x)
Komisař Adamsberg má problém: z vězení uprchla vraždící ošetřovatelka, kterou kdysi zatkl, a teď má na něho spadeno. Krom toho se svým týmem řeší případ dvou mrtvých mladíků, zdánlivě zabitých při vyřizování drogových účtů.
světová

Špetka věčnosti

340 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>