Nejprodávanější Kniha - červen 2020

Obrázkové čtení - Cirkus jede !
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub?

Obrázkové čtení - Cirkus jede !

152 Kč
Obzor
Monumentální románová freska, pevně zakotvená na polském venkově, je literární vzpomínkou na dramatické dětství v dramatické době. Autor očima dorůstajícího chlapce vykresluje život na polském venkově za války.

Obzor

358 Kč
Odboj, nebo provokace?
(1x)
Práce se zabývá vznikem a činností odbojové skupiny Za svobodu v letech 1948–1951, její infiltrací, postupnou kontrolou a likvidací ze strany bezpečnostního aparátu komunistického režimu.
Ukázky

Odboj, nebo provokace?

446 Kč
Osobnost v projektivních metodách
Publikace se věnuje možnostem využití projektivních metod v diagnostice osobnosti a vede čtenáře k tvořivému psychologickému uvažování o datech získaných pomocí těchto technik.

Osobnost v projektivních metodách

359 Kč
Památky jižních Čech 10
Desáté pokračování sborníku Památky jižních Čech přináší rozsáhlejší studie i drobnější informativní zprávy o pestrém památkovém fondu v Jihočeském kraji.

Památky jižních Čech 10

Martin Gaži (ed.)
359 Kč
Platforma
(1x)
Protagonistou románu nejkontroverznějšího spisovatele současné francouzské literatury je autorův generační druh, tentokrát už čtyřicátník, úředník na ministerstvu kultury.

Platforma

323 Kč
Počítání oveček
Německá verze našeho Halí, belí – tak by se asi dala označit dětská píseň, která stojí na počátku leporela s ovečkami.

Počítání oveček

178 Kč
Politika v čase koronaviru
Co předseda ODS Petr Fiala a jeho kolegové z think-tanku Pravý břeh říkají k dosavadnímu vývoji koronavirové krize? Jak ovlivní naši společnost?

Politika v čase koronaviru

131 Kč
Poslední batalion
(1x)
Viktor Koutecký z Lichovic, představitel důstojnického sboru rakousko-uherské armády žije tak, jako by každý den měl být tím posledním.

Poslední batalion

296 Kč
Posvátný dotyk
Husitský farář Lukáš Bujna svými texty zve nejen na místa, kde se potkává s lidmi, ať už je to jeho farnost, domov pro seniory nebo kdekoli jinde, ale také do svého nitra, kde se ve stálém dialogu s Bohem, lidmi a přírodou jeho služba rodí.

Posvátný dotyk

161 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100