Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
děti a mládež

Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

děti a mládež
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

děti a mládež
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Měli mravenci žihadla? - 20%

Dědeček geolog, ten ale zná věci! Co to jsou kamenná slunce? Žili v Čechách a na Moravě žraloci? A kdo je to Bubo bubo? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto a podobné otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem

děti a mládež
Ukázky

Měli mravenci žihadla?

209 Kč
167 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

děti a mládež
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Panique Au Zoo - 4%
Celá ZOO je na nohou - atletické závody, které jsou největší událostí roku, vrcholí. Ale ouha, Zajíc, největší favorit závodu, tentokrát prohrává. Detektivní příběh pro malé čtenáře.
děti a mládež
Ukázky

Panique Au Zoo

99 Kč
95 Kč
Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
děti a mládež
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

děti a mládež
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 120 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>