Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
příběhy ze života

Gorila a já - 11%
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
příběhy ze života

Gorila a já

269 Kč
239 Kč
Život u rybníka - 11%
Říše vodních brouků odkrývá velké proměny, poznáte chrostíka, vážku, larvy potápníka a dokonce i našeho jediného vodního pavouka - vodoucha. Poutavé příběhy a vyprávění, jsou doplněny zájímavými fakty a ilustracemi. Obtížnost textu je vhodná od 8 let
příběhy ze života
Ukázky

Život u rybníka

168 Kč
150 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
příběhy ze života

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Vyprávění o koních - NJ - 11%
Sedm příběhů o koních, nejen pro milovníky zvířat, ocení jistě všichni ti, kteří si chtějí procvičit své znalosti němčiny. Edice První čtení v němčině je určená pro samostatné čtení v cizím jazyce.
příběhy ze života

Vyprávění o koních - NJ

168 Kč
150 Kč
Příhody malého kouzelníka - NJ - 11%
Tři příběhy o malém kouzelníkovi Oskarovi, kterému se od rána nevydařilo žádné kouzlo. Čím to asi bude? Na to v závěru příběhu děti jistě najdou odpověď? Děti se s těmito příběhy seznámí nejenom v češtině, ale i s pomocí rodičů v němčině.
příběhy ze života

Příhody malého kouzelníka - NJ

149 Kč
132 Kč
Příhody malého poníka  - NJ - 11%
Tři příběhy Katky a jejího poníka jsou plné dobrodružství a kamarádství. Katka se svým kamarádem Stefanem vyrazili na výlet společně s poníky.
příběhy ze života

Příhody malého poníka - NJ

149 Kč
132 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 116 položek
<< < 1 .. 10 11 12