Nejprodávanější hudba - červen 2020

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
16 nej od táborových ohňů
16 nej od táborových ohňů - ucelená přehlídka skvělých a muzikantsky košatých písniček!

16 nej od táborových ohňů

233 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Mezi prsty
Nahrávka jednoho z nejúspěšnějších českých rapových básníků. Garand na tomto albu do role producenta desky obsadil legendárního DJe Wiche a společně natočili album, na které si pozvali i řadu zajímavých hostů.

Mezi prsty

287 Kč
Weird & Wonderful
Album Weird & Wonderful anglicky zpívající české zpěvačky Lenny na vinulu! Obsahuje hity Lovers Do, Home, Figure It Out a další..

Weird & Wonderful

476 Kč
Led Zeppelin
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 1.album (1969)

Led Zeppelin

521 Kč
Pick Me Up Of The Floor
Pick Me Up Off The Floor je sedmé sólové album devítinásobné držitelky Grammy Norah Jones složené z dosud nevydaných skladeb, které v původním plánu nikdy neměly spatřit světlo světa jako ucelené album.

Pick Me Up Of The Floor

800 Kč
Víc nehledám...
V proslulém americkém studiu Quad v Nashvillu, kde vznikla například i nejslavnější nahrávka Neila Younga Harvest, ale i nové star Mylie Cyrus, Pavel Bobek pod producentským dohledem Luboše Maliny z Druhé trávy nahrál album coververzí Johnnyho Cashe.

Víc nehledám...

233 Kč
Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.

Hrubá Hudba

314 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 103 položek
1 2 3 .. 11 > >>