Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
psychologie

Psychická odolnost předškolního dítěte - 20%
Pro jaký svět vychováváme děti a jak zařídit, aby v něm uspěly? Současnost a budoucnost s sebou nese odbourávání starých jistot a hodnot (včetně rozpadu klasické rodiny), obrovské množství možností volby a svobody.
psychologie
Ukázky

Psychická odolnost předškolního dítěte

169 Kč
135 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
psychologie
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Sexuální zneužívání dětí - 20%
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití.
psychologie
Ukázky

Sexuální zneužívání dětí

314 Kč
251 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
psychologie
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Vina - 20%
Práce popisuje fenomén viny, jak jej vnímá psychologie. Vodítkem je pojetí jednotlivých autorů, představeny jsou teorie historizující (fylogenetické, evoluční) a teorie individuální (ontogenetické, vývojové).
psychologie
Ukázky

Vina

149 Kč
119 Kč
Testy osobnosti - 20%
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
psychologie
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 146 položek
<< < 1 .. 13 14 15