Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
humor

Darwinovy hodinky
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
Jitřní zpěvy
Cyklus příhod Bertieho Woostera a jeho sluhy Jeevese patří k tomu nejlepšímu z mimořádně bohatého odkazu autora, jednoho z nejpopulárnějších literárních reprezentantů klasického britského humoru.
humor

Jitřní zpěvy

206 Kč
Ostroočko
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
Zvláštní problém Františka S.
(2x)
Nové vydání díla jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, které představuje příběh zcela obyčejného mladého muže, ocitajícího se za zvláštních okolností v tak trochu zvláštním světě.
humor

Zvláštní problém Františka S.

197 Kč
Ad acta
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
humor

Nepropadejte panice!

179 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 157 položek
<< < 1 .. 14 15 16