Nejprodávanější tituly - červen 2020
film

Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
film

Vlastníci

179 Kč
Jiří Suchý: Lehce s životem se prát
Muž devatera řemesel, divadelník, hudebník, textař, básník, skladatel, spisovatel, filmař, grafik, výtvarník nebo divadelní režisér… A především legenda české kultury, která ovlivnila několik generací. To byl Jiří Suchý.
film

Jiří Suchý: Lehce s životem se prát

89 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Above Us Only Sky
Dokument vypráví dosud nevyřčený příběh o kultovním albu Johna Lennona s názvem Imagine. Je to zároveň příběh o setkání Yoko s Johnem a Východu se Západem.
film

Above Us Only Sky

413 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Backstage
Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci.
film

Backstage

89 Kč
Klaunova zpověď
Téměř 150 minut záznamu nabízí celkem 29 audiovizuálních podob písní z let 1968 až 1994, mapujících Novákovu pěveckou dráhu, je tu ale také televizní dokumentární film režisérky Cingrošové Já budu chodit po špičkách, ...
film

Klaunova zpověď

158 Kč
Listopadoví vrazi
Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst.
film

Listopadoví vrazi

89 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
film
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Jumper
Čtrnáctiletý David žije se svým otcem na předměstí a moc zářná budoucnost se mu před očima nerýsuje. Ve škole se s ním moc lidí nebaví, otec je na něj přísný, a tak hledá pochopení aspoň u své spolužačky Millie.
film

Jumper

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>