Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
poezie

Krvavá stopa
(1x)
První básnická kniha, která této svérázné americké rockerce vychází. Zpěvačka, literátka, performerka a feministka nepřináší světlo, ale libuje si ve všem temném a odvráceném.
poezie

Krvavá stopa

168 Kč
Nikdy nic nebylo
(2x)
Nikdy nic nebylo je průřez jeho písňovými texty, nazvaný podle stejnojmenného hitu Sta zvířat a podle toho, co vám odpoví na dotaz, jestli někdy něco měl s múzou milostné poezie Erató.
poezie

Nikdy nic nebylo

270 Kč
Běhá zvíře po papíře
(1x)
Běhá zvíře po papíře je knížka hravých básniček z živočišné říše, ve kterých se dozvíte, že si tučňák dělá učňák, psi chodí na očkování kočkováním a jak se k sobě mají hyena a hygiena. Zjistíte, co dělat, když má káně zánět, kdy jsou vykulení tuleni
poezie

Běhá zvíře po papíře

216 Kč
Nová divočina
(1x)
Kniha o věcech, které jsou nám denně na očích, a kterých si přesto nikdo nevšímá. Nejen milované dítě, ale i gravitace a rybenky si zaslouží naši pozornost a něhu.
poezie

Nová divočina

206 Kč
Hotel po sezóně
Milan Děžinský je ceněný básník a překladatel střední generace; za svou poslední sbírku Obcházení ostrova (2017) získal Magnesii Literu za poezii. Nyní přichází s netypickou novinkou, sbírkou dle vlastních slov „stvořenou z radosti i piety".
poezie

Hotel po sezóně

206 Kč
Pravý úhel
(1x)
Hádám, jak daleko si budu, sáhnu-li na sebe vypůjčeným gestem, oslovím-li se infinitivem, nebudu-li precizní, růžolící maso, ale pravý úhel.
poezie

Pravý úhel

206 Kč
Zdivočelé pohádky
Pozor, oficiální hlášení! Pohádky se zbláznily… Šest oblíbených pohádek – takt trochu jinak!
poezie

Zdivočelé pohádky

233 Kč
Dr. Moul
Malá Hraštice, Hraběšín nebo Třibřichy jsou docela obyčejné názvy obcí, které při pohledu na mapu nebudí bůhvíjakou touhu se do nich vypravit. Neobyčejnými se ovšem stanou, pokud dáme prostor fantazii.
poezie

Dr. Moul

179 Kč
Krátká báseň
Průřezová antologie představující v jedenácti oddílech kratší básnické útvary sto třiceti českých básníků. Knihu doprovází úvodní esej a také závěrečná poznámka editora, v nichž je osvětlen výběr textů a způsob práce při jejím vzniku.
poezie

Krátká báseň

Zdeněk Volf (ed.)
224 Kč
Dvakrát sedm pohádek
Oblíbená klasika Františka Hrubína s ilustracemi Jiřího Trnky provází děti už více než půl století. Nekrásnější české pohádky vypráví autor v půvabných verších, které patří do zlatého fondu poezie pro děti. Knížka by neměla chybět v žádné dětské knih
poezie

Dvakrát sedm pohádek

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 215 položek
1 2 3 .. 22 > >>