Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2020
česká

Moje květinová dobrá jitra
Výběr z autorského čtení pro Český rozhlas. obsah: Komárkova zahrada - Pampelišková louka - Lokálky - Tahací mráčky - Města v oblacích - Slabce - Větvičkův řez - Kužel...
česká
Ukázky

Moje květinová dobrá jitra

169 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
česká
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
Rytíři krále Artuše
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
česká
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
česká
Ukázky

Pistolník

99 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
česká
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Muži v offsidu
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
česká
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 196 položek
<< < 1 .. 18 19 20