Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
společenské vědy

Návrat ruského Leviathana - 20%
(3x)
Kniha esejů Návrat ruského Leviathana, napsaná s bravurou, hloubkou, ale i sžíravou ironií, se snaží postihnout a analyzovat současný vývoj ruské společnosti a jejího politického režimu.
společenské vědy
Ukázky

Návrat ruského Leviathana

239 Kč
191 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 20%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

209 Kč
167 Kč
Opuštěná společnost - 20%
(22x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

149 Kč
119 Kč
Velký čínský národ - 20%
Čína i nacionalismus patří v současnosti mezi ústřední společenská témata. S rostoucí geopolitickou mocí Číny vyvstává stále více potřeba tomuto vzmáhajícímu se kolosu porozumět.
společenské vědy
Ukázky

Velký čínský národ

130 Kč
104 Kč
Antropologie turismu - 20%
Antropologie turismu je relativně nová subdisciplína a tematická oblast sociokulturní antropologie, která se postupně etabluje a dynamicky rozvíjí od sedmdesátých let 20. století.
společenské vědy
Ukázky

Antropologie turismu

220 Kč
176 Kč
S androidkou v posteli - 20%
(5x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
společenské vědy
Ukázky

S androidkou v posteli

171 Kč
137 Kč
Co se děje se světem? - 20%
(4x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

249 Kč
199 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 20%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
společenské vědy
Ukázky

Metody pedagogického výzkumu

339 Kč
271 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
společenské vědy
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Kalangu - 19%
Přijměte pozvání k pramenu moudrosti afrických kultur a pozorně naslouchejte jejich poselství. Obonete S. Ubam, autor knihy Sedm let v Africe, nepromarnil příležitost poučit se u kmenových stařešinů v Nigérii a sestavil sbírku starých přísloví.
společenské vědy
Ukázky

Kalangu

77 Kč
62 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 128 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>