Nejprodávanější knihy - červen 2020
rodina a dítě

Červená je přece fajn - 11%
(1x)
Všichni vědí, co je menstruace. Každý měsíc ztratí žena trochu krve – asi tak obsah jednoho šálku espressa. Díky tomu se můžou rodit děti. A někdy při ní bolí břicho nebo panuje blbá nálada. Ale pssst, mluvit o tom je přece trapný a nechutný!
rodina a dítě

Červená je přece fajn

242 Kč
215 Kč
Síla nevysloveného - 11%
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.
rodina a dítě

Síla nevysloveného

323 Kč
287 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
rodina a dítě

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
44 aktivit pro děti s ADHD - 11%
Děti se díky knize naučí se naslouchat ostatním, rozpoznají své speciální dovednosti a naučí se své chování lépe plánovat a chovat se zodpovědně.
rodina a dítě

44 aktivit pro děti s ADHD

269 Kč
239 Kč
Orlíkův sešit ke knize Jmenuji se Orel - 12%
Slepičí hrdina knihy Jmenuji se Orel přichystal s autorkou Romi Grey pro nadšené čtenáře překvapení. Orlík má svůj pracovní sešit! Hravé dílko ve formě sešitu nabízí ke každé kapitole knihy Jmenuji se Orel pracovní otázky a kreslicí hravou úlohu.
rodina a dítě
Ukázky

Orlíkův sešit ke knize Jmenuji se Orel

68 Kč
60 Kč
Vojáčci - 11%
Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu do vojenského světa! Zastavíme se třeba u husitů, kde si prohlédneme vojenské ležení s vozovou hradbou a podíváme se, jaké používali zbraně.
rodina a dítě

Vojáčci

269 Kč
239 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity - 11%
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.
rodina a dítě

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
143 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
rodina a dítě

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 306 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>