Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
dobrodružné

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat?
dobrodružné
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

149 Kč
119 Kč
Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců - 20%
Vlk Brigan, leopardice Uraza, panda Dží a sokolice Essix – čtyři Padlí. Dávno předtím, než přišli na svět jako spirituální zvířata, obývali divoká zákoutí světa jako Velcí strážci, nejmocnější tvorové v Erdasu.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel - 20%
Spolužáci Artur a Bára jsou špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady! Během kouzelnického představení zmizí oblíbená třídní učitelka.
dobrodružné
Ukázky

Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel

99 Kč
79 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
dobrodružné
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2