Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
příběhy ze života

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Ondra a Nela najdou u silnice poraněnou veverku. Ihned poznají, že potřebuje pomoc, a tak ji opatrně odnesou do chaty, odkud Ondrův dědeček zavolá na záchrannou stanici. Tím ale celé dobrodružství nekončí.
příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka

149 Kč
119 Kč
Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců - 20%
Vlk Brigan, leopardice Uraza, panda Dží a sokolice Essix – čtyři Padlí. Dávno předtím, než přišli na svět jako spirituální zvířata, obývali divoká zákoutí světa jako Velcí strážci, nejmocnější tvorové v Erdasu.
příběhy ze života
Ukázky

Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců

189 Kč
151 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Valentýnka a veterinární ordinace - 20%
Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou. Má pokojíček v podkroví, kde ráda hraje na klávesy a skládá písničky.
příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a veterinární ordinace

179 Kč
143 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

příběhy ze života
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

příběhy ze života
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
příběhy ze života
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy ze života
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
V bříšku - 20%
Věděli jste, jak miminko prožívá dobu před svým narozením? Kdy malému človíčkovi v maminčině břiše začínají růst nehty? Kdy si už dokáže cucat palec? Nebo jak čůrá?
příběhy ze života
Ukázky

V bříšku

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2