Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
podle předmětů

Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
podle předmětů
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
podle předmětů
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Patologie - 20%
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
podle předmětů
Ukázky

Patologie

509 Kč
407 Kč
Civilizace na planetě Zemi - 20%
Učebnice Civilizace na planetě Zemi Bedřicha Moldana je primárně určena studentům gymnázií...
podle předmětů
Ukázky

Civilizace na planetě Zemi

200 Kč
160 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
podle předmětů
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Angličtina - Správné používání časů - 20%
Slovesné časy patří k nejobtížnějším kapitolám při studiu anglického jazyka. Lidé obvykle nejsou jisti, zda používají správný čas, a proto se ostýchají mluvit. Při komunikaci může nesprávný čas navíc způsobit velké nedorozumění.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina - Správné používání časů

254 Kč
203 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
podle předmětů
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 20%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
podle předmětů
Ukázky

Bakalářská a diplomová práce

152 Kč
122 Kč
K teorii vojenského plavání - 20%
Vojenské plavání je jednou ze součástí speciální tělesné přípravy v Armádě České republiky. Jedná se o soubor znalostí a dovedností potřebných k účelnému a efektivnímu překonávání vodních překážek s minimalizací možných rizik.
podle předmětů
Ukázky

K teorii vojenského plavání

130 Kč
104 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>