Nejprodávanější Kniha - červen 2020
střední školy

Česko-ruský školní mluvník - 11%
Nový ruský školní mluvník s výslovností navazuje na oblíbený mluvník všeobecný. Jedná se o slovník celých vět. Obsahuje abecedně řazená klíčová slova, u kterých jsou uvedeny praktické fráze a idiomy obsahující dané slovo.
střední školy

Česko-ruský školní mluvník

269 Kč
239 Kč
Angličtina hravé procvičování - 12%
Angličtina hravé procvičování nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
střední školy

Angličtina hravé procvičování

77 Kč
68 Kč
Angličtina zábavně - 12%
Angličtina zábavně nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
střední školy

Angličtina zábavně

77 Kč
68 Kč
Improve Yourself: Průvodce samouka - 20%
Nejnovější doplňková učebnice Improve Yourself: Průvodce samouka z dílny Jakuba Jana Fialy a Ondřeje Kočana, dvou nespokojených středoškoláků, je věnována právě vám – všem samoukům a věčným bojovníkům s angličtinou.
střední školy
Ukázky

Improve Yourself: Průvodce samouka

299 Kč
239 Kč
Maturita 2019 - 2020 z matematiky - 11%
Komplexní příprava na didaktický test z matematiky ve formě cvičných didaktických testů s komentovaným řešením a přípravné sbírky úloh dle tematických celků s nápovědou a klíčem.
střední školy

Maturita 2019 - 2020 z matematiky

197 Kč
175 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - 11%
(1x)
Jedinečná publikace na knižním trhu vás kvalitně připraví na ústní maturitní zkoušku z českého jazyka a literatury – s její pomocí maturitu úspěšně zvládnete. Příručka obsahuje 50 literárních děl a je sestavena jako učebnice i cvičebnice zároveň.
střední školy

Maturita z českého jazyka a literatury

224 Kč
199 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
střední školy

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
English Vocabulary in Use Elementary + eBook - 11%

The words you need to communicate with confidence. Vocabulary explanations and practice for elementary level (A2) learners of English. Perfect for both self-study and classroom activities.

střední školy

English Vocabulary in Use Elementary + eBook

779 Kč
692 Kč
Literatura - Přehled středoškolského učiva - 11%
Ve 3. vydání této učebnice byly rozšířeny úvodní části jednotlivých kapitol, jež přinášejí základní představu o historicko-společenském a kulturním vývoji v daném období.
střední školy

Literatura - Přehled středoškolského učiva

192 Kč
170 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Student's Book Czech Edition - 11%
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.
střední školy

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Student's Book Czech Edition

546 Kč
486 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>