Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
ostatní sporty

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu - 20%
Publikace se uceleně věnuje metodologickým základům zátěžové funkční diagnostiky ve sportu a praktickému uplatnění aerobních a anaerobních zátěžových testů u sportovců různého zaměření.
ostatní sporty
Ukázky

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu

250 Kč
200 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
ostatní sporty
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
In the Shadow of Totalitarism - 20%
The monograph In the Shadow of Totalitarianism iis devoted to the history of sport in selected countries of Central Europe from the end of World War II until the end of the 80s, i. e. communist regimes downfall.
ostatní sporty
Ukázky

In the Shadow of Totalitarism

210 Kč
168 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
ostatní sporty
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
ostatní sporty
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
ostatní sporty
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
ostatní sporty
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>