Nejprodávanější knihy - červen 2020
právo

Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
právo

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Právní vztahy k dřevinám - 11%
Kniha jako jediná u nás poskytne komplexní praktické právní rady vlastníkům a správcům dřevin, vlastníkům lesů, občanům, ekologickým spolkům i obecním samosprávám.
právo

Právní vztahy k dřevinám

206 Kč
183 Kč
Rekodifikace trestního práva procesního v letech 1948–1950 - 11%
Příprava nového trestního řádu je aktuální otázkou, kterou se trestní právníci zabývají posledních dvacet let. Přitom snahy o rekodifikaci trestního práva procesního provázejí náš právní řád již od doby vzniku Československa před téměř sto lety.
právo

Rekodifikace trestního práva procesního v letech 1948–1950

225 Kč
200 Kč
Městské právo ve střední Evropě
Soubor statí nazvaný Městská práva v Čechách a ve střední Evropě přináší nový pohled na současnou problematiku městského práva v právněhistorické vědě.
právo

Městské právo ve střední Evropě

135 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 11%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
343 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
právo

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2