Nejprodávanější tituly - červen 2020
rock

První láska
Album První láska představí dvanáct nových písní Jana Buriana, které napsal v letech 2012 až 2018.
rock

První láska

261 Kč
Ryzí zlato
(1x)
Mňága a Žďorp je česká rocková hudební skupina pocházející z Valašského Meziříčí. Formovala se již od roku 1983 (zpočátku vystupovala pod názvem Slepé střevo).
rock

Ryzí zlato

476 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.
rock

Smile

332 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!
rock

Život IMT Smile

323 Kč
Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.
rock

Animals

575 Kč
Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý
Garáž byla česká rocková hudební skupina, často označována jako undergroundová, kterou založil v roce 1979 baskytarista Ivo Pospíšil.
rock

Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý

1 907 Kč
Harvest
Reedice alba Harvest Niela Younga.
rock

Harvest

1 142 Kč
Honk / Deluxe
Legendární rocková kapela Rolling Stones vydává best of kompilaci Honk. Deska je výběrem toho nejlepšího ze studiových alb, která vyšla mezi lety 1971 a 2016, kdy kapela vydala zatím poslední desku Blue & Lonesome.
rock

Honk / Deluxe

503 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Vychází v podobě barevného vinylu.
rock

Hudba Praha & Michal Ambrož

485 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>