Nejprodávanější hudba - červen 2020
rock

První láska
Album První láska představí dvanáct nových písní Jana Buriana, které napsal v letech 2012 až 2018.
rock

První láska

261 Kč
Ryzí zlato
(1x)
Mňága a Žďorp je česká rocková hudební skupina pocházející z Valašského Meziříčí. Formovala se již od roku 1983 (zpočátku vystupovala pod názvem Slepé střevo).
rock

Ryzí zlato

476 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.
rock

Smile

332 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!
rock

Život IMT Smile

323 Kč
Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý
Garáž byla česká rocková hudební skupina, často označována jako undergroundová, kterou založil v roce 1979 baskytarista Ivo Pospíšil.
rock

Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý

1 907 Kč
Harvest
Reedice alba Harvest Niela Younga.
rock

Harvest

1 142 Kč
Honk / Deluxe
Legendární rocková kapela Rolling Stones vydává best of kompilaci Honk. Deska je výběrem toho nejlepšího ze studiových alb, která vyšla mezi lety 1971 a 2016, kdy kapela vydala zatím poslední desku Blue & Lonesome.
rock

Honk / Deluxe

503 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Vychází v podobě barevného vinylu.
rock

Hudba Praha & Michal Ambrož

485 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.
rock

The Wall

836 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>