Nejprodávanější tituly - červen 2020
Jihočeský kraj

Osadní toulky III. - 11%

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

Jihočeský kraj

Osadní toulky III.

242 Kč
215 Kč
Šumava - 20%
Kniha představuje Šumavu a město Sušici v době první republiky, kdy docházelo k rozmachu turistického ruchu a k výstavbě turistických chat a rozhleden.
Jihočeský kraj

Šumava

699 Kč
559 Kč
Šumava domovem - 11%
(3x)
Tato kniha nabízí pohledy třiceti sedmi obyvatel Šumavy nejrůznějších profesí na soužití lidí s místní přírodou.
Jihočeský kraj

Šumava domovem

485 Kč
431 Kč
Tajemné stezky - Tábor tajemné město nad Lužnicí - 11%
Spisovatel Otomar Dvořák má k městu osobní vztah, neboť v něm prožil část dětství, znal některé ze zdejších rodáků a vyslechl jejich téměř neuvěřitelné příběhy, z nichž mnohé jsou vůbec poprvé zveřejněny tiskem.
Jihočeský kraj

Tajemné stezky - Tábor tajemné město nad Lužnicí

269 Kč
239 Kč
Ježíš na Šumavě - 11%

Strhující a syrovou „legendu“ o chlapci ze šumavských lesů, jehož příběh je zvláštní obdobou Ježíšova života, doplňují kresby Nikoly Čulíka.

Jihočeský kraj

Ježíš na Šumavě

234 Kč
208 Kč
Katedrála sv. Mikuláše v Českých Budějovicích - 11%
Kniha je založena na průzkumu různých typů písemných a ikonografických pramenů, archeologicky zmapovaných situací a analýze stavebních prvků dochovaných ze všech etap vývoje této stavby.
Jihočeský kraj

Katedrála sv. Mikuláše v Českých Budějovicích

324 Kč
288 Kč
I my jsme tu byli II. - 11%

Byli vlídní, přátelští a ochotní pomáhat – Víra, pověry a kouzla – Čarování – Život a smrt. Názvy kapitol napovídají, kudy se čtenář bude ubírat při listováním druhým dílem této knihy.

Jihočeský kraj

I my jsme tu byli II.

252 Kč
224 Kč
Migrace městského a vesnického obyvatelstva - 11%
(1x)
Předložená práce se na základě analýzy matričních zápisů zabývá problematiku přirozeného pohybu a především prostorové mobility městského i vesnického obyvatelstva na jihu Čech v letech 1750-1824.
Jihočeský kraj

Migrace městského a vesnického obyvatelstva

198 Kč
176 Kč
Otava - 11%
Vydejme se na cestu po proudu Otavy, za pamětihodnostmi a zajímavostmi na jejích březích, nahlédněme do krásných zákoutí. Kniha volně navazuje na předchozích šest dílů edice přibližujících Šumavu.
Jihočeský kraj

Otava

251 Kč
223 Kč
Šumava tajemná - 11%
(1x)
Šumavské pralesy jsou nejen tajemné a děsivé, ale dokážou nastavit i svou přívětivější tvář. Stačí se dívat a být obdařen uměním vidět. Překrásné slatě ve spojení s nespoutanou divočinou podněcují lidskou fantazii odnepaměti.
Jihočeský kraj

Šumava tajemná

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>