Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
hudba

Nejvýznamnější varhany České republiky - 11%
Cílem této unikátní publikace je představit varhanní nástroje na území České republiky, které jsou něčím významné, něčím cenné.
hudba

Nejvýznamnější varhany České republiky

1 071 Kč
952 Kč
O umění klavírní hry - 11%
(1x)
Nové, revidované vydání vyhledávané metodologické práce pro klavíristy. Proslulý pianista a pedagog v ní postihuje základní principy klavírního umění a formuluje řešení pedagogických otázek s moudrostí, zkušeností a hlubokou láskou k hudbě.
hudba

O umění klavírní hry

311 Kč
276 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
Co je nového v hudbě - 11%
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
192 Kč
Scelovací prostředky - 11%
(1x)
Autoři knihy vnitřní zákonitosti hudební struktury označují termínem scelovací prostředky a na velkém množství skladeb, kompozičních přístupů či teoretických uchopení se snaží prozkoumávat jejich rozličné polohy.
hudba

Scelovací prostředky

163 Kč
145 Kč
Hudba na zámku v Náměšti nad Oslavou - 11%
Kniha přibližuje hudební život na zámku v Náměšti nad Oslavou v první polovině 19. století, který byl v tomto období bohatý a výjimečný.
hudba

Hudba na zámku v Náměšti nad Oslavou

236 Kč
210 Kč
Kudlanka čas / Noty mollové - 11%
Souborné vydání autorských písňových textů/básní Petra Nikla doplňují autorské kresby a dvě nová Niklova hudební CD: Noty mollové s Lakomými barkami a Kudlanka čas Jaroslavem Mugrauerem a Miroslavem Černým.
hudba

Kudlanka čas / Noty mollové

441 Kč
392 Kč
O smrti i vesele - 11%
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
286 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones - 11%
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>