Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
osobnosti a osudy

Přežil jsem to - 20%

Paměti muže, do jehož života tragicky zasáhla okupace  „Už je to dávno a všechno se to zdá být strašně daleko. Stojím mlčky, nořím se do myšlenek před náhrobním kamenem mé ženy a snažím se vzpomenout, jak všechno začalo.

osobnosti a osudy
Ukázky

Přežil jsem to

209 Kč
167 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Zadní dům - 20%
Po dvaceti pěti letech vychází zcela nový překlad deníku Anne Frankové. Poprvé v češtině s názvem, který svému dílu zamýšlela dát sama jeho autorka.
osobnosti a osudy
Ukázky

Zadní dům

199 Kč
159 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 20%
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
osobnosti a osudy
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

169 Kč
135 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Kroniky - 20%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kroniky

179 Kč
143 Kč
Magor a jeho doba - 20%
(4x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
osobnosti a osudy
Ukázky

Magor a jeho doba

348 Kč
278 Kč
Odkaz rychtáře Vaváka. Příspěvky k životopisu velkého písmáka - 20%
Rychtář z Milčic na Poděbradsku František Jan Vavák (1741–1816) byl největší z českých písmáků, osobitých autorů ze selského prostředí, kteří v období národního obrození uchovávali lidový jazyk příštím pokolením.
osobnosti a osudy
Ukázky

Odkaz rychtáře Vaváka. Příspěvky k životopisu velkého písmáka

190 Kč
152 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
osobnosti a osudy
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>