Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
cestování

Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR - 20%
Který Čech poprvé zmapoval Viktoriiny vodopády? Je slušné pozdravit, když potkáte na silnici slona? Už jste se projeli na mokoro v deltě Okavango? Máte si v areálu policejní stanice zamykat kolo? Potkali jste někdy domorodého Vaclava ze Zimbabwe?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR

66 Kč
53 Kč
Procházky Prahou filmovou - 20%

Projděte se Prahou filmovou a navštivte místa, která znáte z filmů či seriálů. Projděte se Prahou a vydejte se do míst, která znáte z filmového plátna nebo z televize! Dozvíte se například, jak dnes vypadá škola z filmu Obecná škola.

cestování
Ukázky

Procházky Prahou filmovou

189 Kč
151 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestování
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa - 20%

Tři roky na cestě kolem světa a do nitra vlastní duše Ztroskotal na opuštěném ostrově v Karibiku, pracoval v čínském baru, stal se bezdomovcem v San Francisku, vyzval neprostupnou džungli Darién a projel pod polární září Aljašky.

cestování
Ukázky

Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa

249 Kč
199 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
cestování
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Vyhlídky nad přítoky Labe - 20%
Zveme vás k dalším výletům, tentokrát po vyhlídkách nad přítoky Labe. Provedeme vás po 37 vyhlídkových místech nad Ohří, Jizerou, Ploučnicí a Kamenicí.
cestování
Ukázky

Vyhlídky nad přítoky Labe

254 Kč
203 Kč
Výlety s tajenkou - 20%
Konec unuděných dětí na výletech! Ta nejlepší zábava pro celou rodinu! Nenechte se mýlit, nejedná se jen o tipy na 15 celoročních výletů s informacemi, které naleznete v běžných průvodcích.
cestování
Ukázky

Výlety s tajenkou

179 Kč
143 Kč
Místa zrychleného tepu - 20%
kušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
cestování
Ukázky

Místa zrychleného tepu

135 Kč
108 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>