Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
osobní rozvoj

Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
osobní rozvoj
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Osobní finance - 20%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
osobní rozvoj
Ukázky

Osobní finance

297 Kč
238 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
osobní rozvoj
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
Zázračný úklid - 20%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody…
osobní rozvoj
Ukázky

Zázračný úklid

179 Kč
143 Kč
Orientace v přírodě - 20%
Máte rádi přírodu a trávíte každou volnou chvíli venku? Tahle knížka promění každou procházku ve fascinující výpravu. Rostliny, zvířata, nebe představují nevyčerpatelné zdroje informací o světě kolem. Chcete se dozvědět víc?
osobní rozvoj
Ukázky

Orientace v přírodě

305 Kč
244 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>