Nejprodávanější Kniha - červen 2020
přírodní vědy

Malá velká voda - 11%

Všechno, co potřebujete vědět o vodě na svém pozemku. První svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti. Na 84 stranách zde najdete koncentrované informace o zadržování a využívání vody na pozemcích.

přírodní vědy

Malá velká voda

207 Kč
184 Kč
Hyperprostor - 6%
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.
přírodní vědy

Hyperprostor

339 Kč
319 Kč
Stručná historie času v obrazech - 24%
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

527 Kč
398 Kč
Jeden rok v životě včely - 11%
Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu.
přírodní vědy
Ukázky

Jeden rok v životě včely

314 Kč
279 Kč
Krasové oblasti střední a severní Moravy a Slezska - 11%
Publikace se soustředí na oblast střední a severní Moravy, která je bohatá na malá krasová území. Až na jednu výjimku vznikla souvrství vápenců a mramorů z mořských usazenin z období devonu, stejně jako tomu bylo v případě vápenců Moravského krasu.
přírodní vědy
Ukázky

Krasové oblasti střední a severní Moravy a Slezska

446 Kč
396 Kč
Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 11%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
přírodní vědy

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

296 Kč
263 Kč
Hudba prvočísel - 11%
(1x)
Kniha se věnuje historii Riemannovy hypotézy a pokusů o její řešení; přitom jakoby mimochodem probere historii moderní teorie čísel a její dopady, stranou nezůstanou ani filozofické otázky mezí poznání.
přírodní vědy

Hudba prvočísel

448 Kč
398 Kč
Věda podle abecedy - 11%
(2x)
Známý popularizátor vědy, novinář Deníku N Petr Koubský dokáže složité souvislosti přiblížit tak, že jim dokáže porozumět i laik.
přírodní vědy

Věda podle abecedy

314 Kč
279 Kč
Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
přírodní vědy

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Evropa, náš domov - 11%
Jak se Evropa vyvíjela od starohor přes dobu ledovou až po antropocén? Jak žili Evropani v průběhu času a jaké objevy změnily jejich život?
přírodní vědy

Evropa, náš domov

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 159 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>