Nejprodávanější tituly - červen 2020
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
výchova a rodina
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
výchova a rodina

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Malý tyran - 11%
Nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
výchova a rodina

Malý tyran

224 Kč
199 Kč
Rodina a zdraví – jejich vzájemné souvislosti - 11%
Autorky knihy se zabývají vztahem mezi rodinným stavem a přítomností dítěte v domácnosti na straně jedné a hodnocením vlastního zdravotního stavu, výskytem zdravotních omezení, zdravým životním stylem a duševním zdravím na straně druhé.
výchova a rodina

Rodina a zdraví – jejich vzájemné souvislosti

189 Kč
168 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Rodina a rodinná terapie - 11%
Jedna ze stěžejních knih zakladatele strukturální terapie, v níž jsou rozebrány základní myšlenky tohoto směru rodinné terapie.
výchova a rodina

Rodina a rodinná terapie

329 Kč
292 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
výchova a rodina
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>