Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
detektivky

Brutalita - 11%
Když v Klášterci zmizí učitelka a tři tamní výtvarníci obdrží obálku s fotografií sochařského díla, nikdo tomu nevěnuje příliš pozornost.
detektivky

Brutalita

260 Kč
231 Kč
Nikdo není doma - 1%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
detektivky

Nikdo není doma

404 Kč
399 Kč
Posedlé dítě - 11%
(1x)
Na hřbitově je nalezen brutálně zavražděný muž. Krátce nato se najde znetvořené tělo malého chlapce. Londýnská korespondentka Nora Sandová si začíná myslet, že obě vraždy souvisejí s rozvodem slavného páru – hvězdy dánské reality show a ruského oligarchy, kteří mezi sebou bojují o svěření syna do péče.
detektivky

Posedlé dítě

251 Kč
223 Kč
Zázračný medailon - 11%
(2x)
Řádový rytíř Zdislav strávil víc než rok a půl na křížovém tažení proti Maurům, nyní je ale zpět v Praze, kde ho pan Petr z Rožmberka požádá, aby našel ztraceného malíře Gianlucu Pericoliho.
detektivky

Zázračný medailon

269 Kč
239 Kč
Podfuk jako víno - 37%
Vše začíná v kopcích nad Los Angeles, v extravagantní rezidenci s velkolepým vinným sklepem právníka holywoodských hvězd Dannyho Rotha, který se chce pochlubit svou ohromující sbírkou vín vynikajících ročníků, a tak pozve novináře, aby o ní napsali.
detektivky

Podfuk jako víno

158 Kč
99 Kč
Znamení lyry - 11%
(1x)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.
detektivky

Znamení lyry

215 Kč
191 Kč
Katharinina šifra - 11%
Když někdo zmizí beze stopy, je to záhada sama o sobě. Ale co když po sobě zmizelý zanechá něco, co onu záhadu ještě umocní?
detektivky

Katharinina šifra

332 Kč
295 Kč
Senátor - 11%
(1x)
Detektivní příběh o mladém senátorovi, který se začne zajímat o sebevraždu vysokého politika. Dost věcí mu tam totiž nehraje. Netuší, do jak nebezpečné hry se pouští…
detektivky

Senátor

268 Kč
238 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 11%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
detektivky

Temná věž V. - Vlci z Cally

423 Kč
376 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 11%
(1x)
Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin
detektivky
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>